Kontakt

Raiffeisen LEASING
Radnička cesta 43

Tel: 01 6595-000
Fax: 01 6595 050

Održivi razvoj i zaštita okoliša

Povratak

Pregled aktivnostiOd početka poslovanja (1999.) na hrvatskom tržištu, tvrtka Raiffeisen Leasing ima za cilj podupiranje malog i srednjeg poduzetništva, s težištem na poticaj domaće proizvodnje, zaposlenosti i izvoza u svim značajnim granama gospodarstva.

Smatramo potrebnim naglasiti da za nas ne postoji samo jednodimenzionalnost poslovanja koja jedini svoj cilj i svrhovitost vidi jedino u stvaranju profita. Čvrsto vjerujemo da je uloga svih pojedinaca/osoba koji zajedno rade i stvaraju nove vrijednosti, prije svega dobra ujednačenost/izbalansiranost svih aktivnosti i djelovanja. Kao krajnji rezultat tih ujednačenosti dolazi profit, ali i aktivnosti koje u svojoj cjelovitosti čine naše društvo humanijim i primjerenijim čovjeku. 

Uz to želimo posebno naglasiti da je za daljnji napredak i razvoj poslovanja, uz ostvarenje profita i zadržavanja vodeće pozicije među domaćim leasing kućama, osobito važno sudjelovati i u ostalim za društvo važnim i poticajnim aktivnostima.

Ponosni smo da svojom svakodnevnom aktivnošću sudjelujemo u čitavom nizu humanitarnih, kulturnih, sportskih i drugih projekata koji su važni za opći razvitak hrvatskog društva u kojem živimo i djelujemo poslovno i privatno.

RL od svog osnutka 1999. godine polaže iznimne napore u očuvanju okoliša na način da usvojenim kreditnim politikama financira tvrtke koje vode računa o štednji energije, vode brigu o zbrinjavanju otpada te na ostale načine poštuju visoke ekološke standarde.

Posebno naglašavamo fokus na ulaganja u nove visokoproduktivne energetski učinkovite tehnologije i vozila.

Pohvale/primjedbe vezane uz zaštitu okoliša molimo uputite elektronskim putem na e- mail: Leasing Zaštita okoliša

 

 

Pretraživanje
Unesite pojam:
Tečajna lista RBA
(19.04.2018)
CHF16,187937
EUR17,407579
GBP18,503707
USD15,990763
cijela tečajna lista